Politika kolačića

Poslednja izmena: 23.10.2023.

Šta su kolačići:

Kolačići su male tekstualne datoteke koje se smeštaju na vaš uređaj kada posetite naš sajt. Ovi kolačići omogućavaju sajtu da prepozna vaš uređaj i zapamti određene informacije o vašoj poseti. Kolačići se često koriste kako bi sajt radio efikasno i pružao bolje iskustvo korisnicima.

Kako koristimo kolačiće:

Kao i većina online usluga, naš sajt koristi kolačiće za različite svrhe. Kolačići koji se koriste na sajtu Slaviamed.rs mogu biti klasifikovani u sledeće kategorije:

  • Strogo neophodni kolačići: Ovi kolačići su esencijalni za rad našeg sajta. Bez njih, funkcionalnost sajta bi bila znatno ograničena.

  • Analitički kolačići: Ovi kolačići omogućavaju nam da prikupljamo informacije o tome kako posetioci koriste naš sajt. Na primer, možemo pratiti koje stranice su najposećenije i kako se korisnici kreću između različitih delova sajta. Ove informacije pomažu nam da unapredimo našu uslugu.

  • Funkcionalni kolačića: Ovi kolačići omogućavaju sajtu da zapamti vaše izbore (kao što su jezik) i pruži vam poboljšano iskustvo.

  • Kolačići za oglašavanje: Ovi kolačići se koriste kako bi vam prikazivali oglase koji su relevantni za vas i vaše interese. Takođe, mogu se koristiti za praćenje efikasnosti reklamnih kampanja.

Vaša kontrola nad kolačićima:

Možete kontrolisati i upravljati postavkama kolačića putem podešavanja u vašem internet pregledaču. Većina pregledača omogućava vam da odbijete ili obrišete kolačiće prema vašim željama. Imajte na umu da odbijanje kolačića može uticati na funkcionalnost našeg sajta.

Dodatne informacije:

Ako želite više informacija o kolačićima i kako se koriste, preporučujemo da posetite All About Cookies.

Kontakt:

Ako imate bilo kakva pitanja u vezi sa našom politikom kolačića, slobodno nas kontaktirajte putem e-mail adrese office@slaviamed.rs.

Ova politika kolačića može biti ažurirana s vremena na vreme kako bismo odražavali promene u zakonodavstvu ili načinu na koji upravljamo kolačićima. Molimo vas da redovno proveravate ovu stranicu kako biste bili informisani o svim izmenama.

Poslednja izmena: [23.10.2023.]

Ova politika kolačića je poslednji put ažurirana na datum gore naveden.