Uslovi korišćenja

Poslednja izmena: 23.10.2023.

Dobrodošli na sajt Slaviamed.rs. Molimo vas da pažljivo pročitate i razumete sledeće uslove korišćenja pre nego što pristupite našem sajtu. Korišćenjem sajta Slaviamed.rs, slažete se sa ovim uslovima i obavezujete se da ih poštujete. Ako se ne slažete sa ovim uslovima, molimo vas da ne koristite ovaj sajt.

Pravila korišćenja:

  1. Prava intelektualne svojine: Sadržaj na sajtu Slaviamed.rs, uključujući tekst, slike, grafike i druge materijale, zaštićen je zakonima o zaštiti intelektualne svojine. Sve sadržane informacije su vlasništvo kompanije Slaviamed d.o.o. i ne smete ih reprodukovati, distribuirati ili koristiti bez prethodnog pismenog odobrenja.

  2. Ograničenja odgovornosti: Iako ulažemo napore kako bismo obezbedili tačne informacije na našem sajtu, ne garantujemo za njihovu potpunu tačnost. Korišćenje informacija sa našeg sajta je na vašu sopstvenu odgovornost.

  3. Povezani sajtovi: Sajt Slaviamed.rs može sadržavati linkove ka drugim sajtovima koje ne kontrolišemo. Ne snosimo odgovornost za sadržaj ili politike ovih povezanih sajtova.

  4. Zaštita privatnosti: Vaša upotreba našeg sajta je podložna našoj Politici privatnosti. Molimo vas da pažljivo pročitate ovu politiku kako biste razumeli kako tretiramo vaše podatke.

  5. Kontakt: Ako imate bilo kakva pitanja ili zabrinutosti u vezi sa ovim Uslovima korišćenja, slobodno nas kontaktirajte putem e-mail adrese office@slaviamed.rs.

Izmene i ažuriranja:

Zadržavamo pravo da povremeno ažuriramo ove Uslove korišćenja kako bismo odražavali promene u našim uslugama i zakonodavstvu. Molimo vas da redovno proveravate ovu stranicu kako biste bili informisani o svim izmenama.

Poslednja izmena: [23.10.2023.]

Ovi Uslovi korišćenja su poslednji put ažurirani na datum gore naveden.